CV storing of lekkage melden? Neem contact op met 06-40728478

IMG_20230824_183654-min

CV ketel installeren? Wij helpen u verder!

Een CV ketel plaatsen dient te worden gedaan door een erkende en gecertificeerde installateur. Wij nemen al het werk uit uw handen. De installateurs van HRI Techniek weten precies hoe.

Een CV ketel laten plaatsen?

Een CV ketel installeren hoeft niet veel te kosten. HRI Techniek biedt een CV ketel tegen een zo laag mogelijk tarief. Wij nemen al het werk uit handen. Een CV ketel installatie duurt ongeveer 4 uur tijd. Onze installateurs helpen u graag verder.

Bel ons direct of maak een afspraak via onze agenda.

Wat komt er kijken bij een CV ketel plaatsen?​

Bij het plaatsen van een CV ketel worden een aantal punten gecontroleerd. Denk hierbij aan de ventilatie van opstellingsruimte, algemene inspectie van de ruimte op brandbare stoffen etc.

CV Ketel Onderhoud Goedkoopste

CV ketel laten installeren? Maak een afspraak via onze online agenda.

Wij staan klaar om u te helpen op een moment die voor u het best uitkomt. Maak daarom gebruik van  de online agenda. 

Geen standaard situatie?

In de standaard situatie vervangen wij een HR ketel voor een nieuwe HR ketel. In sommige gevallen komt het weleens voor dat de situatie afwijkt. Hieronder vind u een aantal voorbeelden.

Wat doen wij in deze situaties?

Wij willen in deze gevallen nog steeds het werk uit uw handen nemen. Echter zullen wij wel eerst moeten bepalen of er meerwerk nodig zal zijn. Neem contact met ons via de telefoon op of mail ons met foto’s van uw huidige installatie. U krijgt binnen 2 uur tijd een reactie.

De CV-Ketel weer probleemloos laten werken met HRI Techniek

De zoektocht naar een oplossing voor cv-ketel storingen kan vaak uitdagend zijn. Gelukkig biedt HRI Techniek een betrouwbare en deskundige aanpak om je cv-ketel weer probleemloos te laten werken. Door te kiezen voor de expertise van HRI Techniek, kies je voor een service gericht is op het oplossen van het huidige probleem. Hiernaast kan regelmatig cv ketel onderhoud laten uitvoeren essentieel zijn voor het behoud van een efficiënt en probleemloos verwarmingssysteem.

Remeha E5 storing onderhoud

Wat vinden klanten van ons?

Wij vinden transparantie en eerlijkheid heel belangrijk. Bekijk daarom onze reviews!