Geen voorrijkosten na eerste onderhoudsbeurt en veel meer!

Beoordeeld met een 4,9 uit 51 recensies

CV Ketel Onderhoudscontract Abonnement

Wat is een CV ketel onderhoudscontract?

Wat is een CV ketel onderhoudscontract en waarom zou u overwegen om er een af te sluiten? In een wereld waar comfort in huis essentieel is, biedt een CV ketel onderhoudscontract een geruststellende oplossing voor huiseigenaren. Een CV ketel onderhoudscontract zorgt voor het regelmatige onderhoud en snelle service bij reparatie van uw centrale verwarmingssysteem.

HRi-standaardabonnement

Perfect voor alle merken en typen ketels.

€120,-

per jaar inclusief btw

Meest gekozen

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Hoe werkt een CV onderhoudscontract bij HRi Techniek?

Voor jaarlijks €120 inclusief btw krijgt u het volgende:

Direct aanmelden voor cv-ketel onderhoudscontract

Offerte is vrijblijvend en het onderhoudscontract gaat pas in werking zodra u de offerte accepteert. U ontvangt binnen 2 uur een offerte.

De wet op de gasketel is op 1 april 2023 in werking getreden.

Dit is een wettelijk verplicht certificatieschema voor het aanleggen en onderhouden van rookgasafvoersystemen en gasverbrandingsinstallaties.

HRi Techniek is een officieel gecertificeerd CO-vrij installatiebedrijf.

Abonnement cv ketel

De voordelen van een CV ketel onderhoudscontract bij HRI Techniek

Een van de belangrijkste voordelen van een CV ketel onderhoudscontract is de zekerheid van regelmatig onderhoud. Technici controleren de ketel op functioneren en veiligheid, reinigen essentiële onderdelen en vervangen onderdelen die tekenen van slijtage vertonen. Dit preventieve onderhoud kan veelvoorkomende problemen voorkomen die anders tot dure reparaties zouden leiden. Bijvoorbeeld, het op tijd vervangen van een versleten onderdeel kan voorkomen dat de hele ketel uitvalt, wat aanzienlijke vervangingskosten en ongemak kan veroorzaken.

Bespaar kosten op lange termijn voor je CV ketel onderhoud!

Het regelmatig laten onderhouden van uw CV ketel door onze cv-ketel monteurs kan leiden tot significante besparingen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw ketel efficiënt werkt, waardoor het energieverbruik verlaagd wordt. Dit vertaalt zich niet alleen in lagere energierekeningen, maar helpt ook dure reparaties te voorkomen die kunnen ontstaan door verwaarlozing. Zo blijft de algehele werking van uw systeem optimaal, wat bijdraagt aan langdurige besparingen.

Cv ketel onderhoud Abonnement
Ketel abonnement onderhoud

Verleng de levensduur van uw CV Ketel

Regelmatig onderhoud is cruciaal voor het verlengen van de levensduur van uw CV ketel. Een abonnement zorgt ervoor dat uw ketel jaarlijks wordt geïnspecteerd en onderhouden door onze gekwalificeerde technici. Zij kunnen vroegtijdig problemen identificeren en oplossen voordat deze ernstige schade veroorzaken. Dit niet alleen verlengt de levensduur van het apparaat, maar zorgt ook voor een consistente prestatie gedurende het hele jaar.

Voorkom onverwachte hoge CV Ketel onderhoud kosten!

Een van de grootste voordelen van een CV ketel abonnement is de financiële voorspelbaarheid. Onverwachte reparaties kunnen aanzienlijk in de kosten lopen, vooral als deze spoedeisend zijn. Met een abonnement worden veel van deze kosten gedekt, waardoor u niet plotseling met hoge uitgaven wordt geconfronteerd. Dit maakt het makkelijker om uw jaarlijkse budget voor huisonderhoud te beheren en onaangename financiële verrassingen te voorkomen. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Is CV Ketel onderhoudscontract voordeliger dan eenmalig onderhoud?

Is een CV Ketel abonnement voordeliger dan eenmalig onderhoud? Deze vraag is van groot belang voor huiseigenaren die de beste waarde willen halen uit hun verwarmingssysteem. Wanneer het gaat om de kosten en baten van het onderhoud van een CV ketel, blijkt vaak dat een abonnementsmodel op de lange termijn voordeliger kan zijn dan het betalen voor eenmalige onderhoudsbeurten. Dit komt door een combinatie van lagere kosten per service, de preventie van grote reparaties, en bescherming tegen onverwachte uitgaven.

Kostenvergelijking tussen abonnement en eenmalig onderhoud

Bij een eenmalig onderhoud betaalt u elke keer als uw CV ketel onderhoud nodig heeft. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de staat van de ketel op dat moment. Het kan ook zijn dat u tijdens piekperioden, zoals de wintermaanden, meer betaalt vanwege de hogere vraag naar service. Daarentegen biedt een abonnement vaak een vast bedrag dat de kosten dekt voor alle geplande onderhoudsbeurten, wat budgetteren eenvoudiger maakt.

Besparing op lange termijn met een abonnement

Een abonnement kan significante besparingen opleveren door de frequentie en grondigheid van het onderhoud, wat leidt tot een efficiënter gebruik van energie en minder slijtage aan de ketel. Door regelmatig onderhoud kunnen kleine problemen worden geïdentificeerd en verholpen voordat ze uitgroeien tot grote, dure reparaties. Deze proactieve aanpak helpt niet alleen bij het behouden van de optimale werking van de ketel, maar voorkomt ook de hogere kosten die gepaard gaan met spoedreparaties.

Wat vinden klanten van ons?

Wij vinden transparantie en eerlijkheid erg belangrijk. Bekijk dus onze beoordelingen!

pedro carvalho
pedro carvalho
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
I had a really good experience today with them!!! Top profissional! Top person!! I Will become is costumer!! Thanks for the Help with the fixing of my boiler!! All the best!!
Vera Pronk
Vera Pronk
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik belden voor een probleem van de thermostaat en eigelijk was die onderweg naar huis maar is gelijk gekomen. Vriendelijke en professionele man. Wilden veel uitleggen en laten zien hoe dingen werkten. Ben daar erg blij mee aangezien ik net op mezelf woon. Zeker aan te raden ! Ik weet wie ik bel als er iets mis is.
jie duan
jie duan
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Very good service. Repair and inspection are very professional. Khalid will inform you of the entire maintenance process, if there are any problems, he also gives detailed explanations and solutions. Very good people and service, recommend to everyone.
Adam Jacobi
Adam Jacobi
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Khalid was excellent - good clear explanation of what he was going to do and explained possible additional work that might need to be done and an action plan to follow and monitor the boiler. very satisfied and a very professional technician. i would book him again
Mike Siegers
Mike Siegers
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede service en communicatie. Behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen.
Natalie Dodd
Natalie Dodd
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Top service !!!
Yanko Abdulov
Yanko Abdulov
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Great job
Michelle Bax
Michelle Bax
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijne service! Op maandagmiddag online een afspraak gemaakt voor dinsdagmiddag. Khalid heeft tijdens het onderhoud alles laten zien en gaf goed advies. Transparantie in prijzen. Erg tevreden, dankjewel! Ik beveel Hri Techniek zeker aan!
Beheer DirectRendement
Beheer DirectRendement
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel, adequaat en netjes in afhandeling. Duidelijke communicatie en strakke afspraken. Bedankt Khalid!

Veelgestelde vragen

Alles wat u moet weten over ons CV ketel onderhoudscontract: Een uitgebreide FAQ

Wij krijgen vaak te horen dat we één van de goedkoopste installatiebedrijven in Nederland zijn. 

Het service- en installatie team van HRi Techniek bestaat uit familieleden met een lange geschiedenis aan vakmanschap. Wij vinden ons werk ook daadwerkelijk écht leuk. 

Als team hebben wij gezamenlijk besloten om de tarieven zo laag mogelijk te houden om te laten zien dat vakmanschap helemaal niet zoveel geld hoeft te kosten. Daar waar andere bedrijven veel geld vragen, maar veel tekortkomingen hebben, staan wij voor kwaliteit en service.

In de offerte staan alle voorwaarden en regels m.b.t. het contract. Geen kleine letters en dus ook helemaal geen gedoe.

Het belangrijkste voordeel van een abonnement is de garantie van regelmatig onderhoud, wat helpt bij het efficiënt functioneren van de ketel en het voorkomen van dure reparaties. Daarnaast bieden wij ook 24/7 service bij spoedstoringen, wat vooral tijdens de koude maanden cruciaal kan zijn. Bovendien helpt regelmatig onderhoud de levensduur van de ketel te verlengen en zorgt het voor stabiele energiekosten. U betaalt verder geen arbeidsloon bij cv ketel storing of voorrijkosten. Dit is allemaal inbegrepen bij het abonnement.

Er wordt jaarlijks groot onderhoud gedaan aan uw CV Ketel.  Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt de ketel onderhouden volgens voorschriften van de fabrikant. Ook houden wij ons aan de gasketelwet m.b.t. het beugelen van de rookgasafvoer. Dit is voor uw eigen veiligheid.

Het cv ketel onderhoudscontract kost u 120 euro per jaar inclusief btw.

Dit bedrag dekt een onderhoudsbeurt binnen 24 uur.

Dit bedrag dekt ook het arbeidsloon bij storingen en de voorrijkosten. U betaalt alleen de eerste onderhoud voorrijkosten en daarna dus niks voor het arbeid en het voorrijden bij een eventuele tussentijdse storing aan uw cv ketel.

Het onderhoudscontract kost inclusief btw 120 euro per jaar. U betaalt jaarlijks voor het contract nadat de cv monteur bij u is geweest voor cv ketel onderhoud.

De betaling gaat via een factuur die u ontvangt. Dit dekt alles wat in het contract staat vanaf het moment van onderhoud tot exact 12 maanden verder.

Vervolgens komen wij weer langs voor onderhoud en herhaalt het proces zich.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ook echt daadwerkelijk service krijgen waar ze voor betalen.

Het onderhoudscontract heeft een doorlooptijd van 12 maanden en is maandelijks opzegbaar.

Na 12 maanden kunt u zelf ervoor kiezen om het contract te verlengen of niet.

Bij verhuizing kunt u het contract meenemen of doorgeven aan de nieuwe bewoners. Neem in dat geval telefonisch contact op voor het beste advies.

U betaalt alleen voor de eerste onderhoud voorrijkosten van €50,-. Daarna betaalt u geen voorrijkosten meer.

Onze klanten genieten van voorrangsservice in het geval van nood. Dit betekent dat bij storing of andere problemen met de CV ketel, klanten met prioriteit behandeld worden.

HRi Techniek zorgt ervoor dat onze cv monteur binnen 24 uur ter plaatse is om het probleem te beoordelen en te repareren. Deze voorrangsbehandeling helpt om de tijd zonder verwarming of warm water tot een minimum te beperken, wat essentieel is voor het comfort en de veiligheid in uw woning.

U belt naar ons algemeen nummer +31 (0) 85 060 3075 om een storing te melden.

Indien uw rookgasafvoer niet in orde is volgens NEN 2757 dan zullen wij dit eerst moeten vervangen.

Er wordt streng gehandhaafd op cv installaties die niet aan de eisen voldoen. U ontvangt in dat geval een offerte voor het vervangen en het contract zal pas ingaan nadat het afkeurpunt is opgelost.

Voorbeelden van afkeurpunten:

  • Luchttoevoer is van PVC materiaal
  • Lekkende rookgasafvoer
  • Rookgasafvoer of luchttoevoer bevat gemixte fabricaten of materialen
  • Parkers of schroeven in luchttoevoer of rookgasafvoer
  • Toestel niet geïnstalleerd volgens fabrieksvoorschriften

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!